Lifestyle

Besplatno pratite novi zanimljivi okrugli stol “Kreativno poduzetništvo”

Posebno je usmjeren na mlade koji žele saznati više o kreativnim i poduzetnim pričama u kriznim vremenima putem primjera

Autor: Ivona Amidžić - 15.06.2020

Svjetski savez mladih Hrvatska organizira online okrugli stol “Kreativno poduzetništvo” koji će se održati u srijedu 17. lipnja 2020. s početkom u 18 sati. Okrugli stol će svi zainteresirani moći pratiti besplatno putem Facebook stranice @WorldYouthAllianceHrvatska i putem Youtube kanala @Svjetski savez mladih Hrvatska.

Nakon propitivanja utjecaja COVID-19 na mlade, pridružite se raspravi kreativnih pojedinaca iz različitih područja koji su svoje talente pretvorili u posao i uključite se sa svojim pitanjima!

Okrugli je stol namijenjen svima onima koji vole otkrivati nove stvari, učiti i osmišljavati, pronalaziti nove puteve i raditi na sebi. Ovaj okrugli stol posebno je usmjeren na mlade koji žele saznati više o kreativnim i poduzetnim pričama u kriznim vremenima putem primjera dobre prakse.

Sve navedeno u temelju je poduzetničkoga pristupa koji ne mora nužno voditi otvaranju vlastite tvrtke – ali vodi prema konkretnijem preuzimanju odgovornosti za svoje „danas” unatoč nepovoljnim okolnostima.

Na okruglom stolu sudjelovat će:

  • Alis Marić, diplomirana je pravnica i vlasnica branda “Čitaj knjigu”
  • Kate Bošković, novinarka i glavna urednica portala slatkopedija.hr
  • Tea Zavacki, inženjerka i poslovna trenerica
  • Ena Rajić, psihologinja, spoken word umjetnica i satiričarka
  • Ivona Zgrabljić, poslovna trenerica i vlasnica tvrtke “Edukator Kreator”

Svjetski savez mladih Hrvatska je organizacija koja okuplja više od 100 mladih u dobi od 18 do 30 godina. U posljednjih nekoliko godina intenzivno se bavimo pitanjima koja su od važnosti za mlade u Hrvatskoj kao što su obrazovanje, zaposlenost mladih i iseljavanje mladih iz Hrvatske.

Tagovi: mladi, okrugli stol, online, poduzetništvo, ssmh,