Lifestyle

Biciklopopravljaonica u splitskom Klubu Zona: Srijedom besplatni popravci!

Svoj termin morate rezervirati, a saznali smo i sve detalje o tome kako ostaviti bicikl :D

Autor: Ivona Amidžić - 24.04.2020

Od sljedećeg tjedna, tj. srijede, 29. travnja kreće malo drugačije izdanje Biciklopopravljaonice nego što smo navikli. Naime, ona će se u Klubu Zona do daljnjega održavati srijedom od 17.00 do 20.00 sati, a vrijedni volonteri će besplatno obavljati manje popravke koji su neophodni za sigurnu i funkcionalnu vožnju, uz, naravno, primjenu mjera opreza.

Bicikl ćete moći odnijeti na popravak uz obaveznu rezervaciju putem prijavnice dostupne na klubzona.net.

“Bicikl je u trenutnim okolnostima postao popularno prijevozno sredstvo pa je porastao i broj sugrađana koji trebaju pomoć u održavanju bicikla i uklanjanju manjih kvarova. Zbog izvanrednih okolnosti nećemo, kako je to uobičajeno, koristiti popravke da bismo im i prenijeli znanje, nego će zainteresirani svoj bicikl ostaviti na popravku i vratiti se po njega za najviše sat vremena”, objašnjava Mario Balić, jedan od volontera koji od 2016. godine sudjeluje u Biciklopopravljaonicama u programu Kluba Zona.

“Zbog određivanja rasporeda važno nam je da se svi koji planiraju dolazak prijave putem prijavnice, nakon čega će dobiti informacije o točnom terminu popravka”, dodaje.

Rezervirati svoj termin možete ovdje.

Tagovi: bicikli, Biciklopopravljaonica, klub zona, popravci, srijeda,

Vezane vijesti