Lifestyle

Bubalo kritizirao najavu koncerta Nine Badrić, a ona na Instagramu odgovorila kratko i jasno

Ivica Bubalo je najavu koncerta Nine Badrić u Spaladium Areni nazvao trećim bombardiranjem Splita...

Autor: Antonela Verković - 12.01.2019

Zagrebačka pjevačica 8. ožujka nastupa u Spaladium Areni, što je očigledno zasmetalo Bubalu…

Estradni menadžer Ivica Bubalo je najavu koncerta Nine Badrić u Spaladium Areni nazvao trećim bombardiranjem Splita, nakon onog savezničkog 1941. i od strane JNA 1991. godine.

Već 20 dana, a preostalo je još 60 dana, radio postaje, novine, portali, Facebook, Instagram, YouTube i tv emisije ubili nas s najavom koncerta Nine Badrić u Splitu. Nema žene, čovika, diteta, škole, vrtića, staračkog doma, benzinske stanice, robne kuće, pa i kruzera, a da ne znaju za koncert. Još 60 dana svaki dan sve jače i jače. Moja nedoumica, a znam odgovor, pa da vidim vas, zašto?
Mi smo 9 puta organizirali Poljud i uvijek smo krenuli s reklamom 25 dana ranije. Naš zadatak je bio da informacija do ljudi dođe i to: tko, kad,gdje nastupa i gdje se mogu kupiti ulaznice i koja je cijena ulaznica? Svih 9 koncerata bilo je rasprodano za 25 dana. E pa pitam vas zašto? Zašto nas granatirati 80 dana? – napisao je Bubalo na svom Facebook profilu.

Nakon toga, Ninu Badrić su preko pitanja na Instagram storiju pitali mišljenje o estradnom menadžeru, na što je ona odgovorila kratko, ali rekli bismo jasno…

nina badrić instagram

FOTO: Youtube (screenshot)

Tagovi: instagram, ivica bubalo, koncert, nina badrić,