Kultura

“Četiri dalmatinska slavuja lete put Supetra”

4 Tenora dolaze u Supetar oduševiti publiku svojim izvedbama raznolike glazbe - nađe se za svakoga po nešto :)

Autor: Ivona Amidžić - 23.03.2019

U petak, 12. travnja 2019. u Školskoj sportskoj dvorani u Supetru održat će se koncert 4 Tenora, jednih od najtraženijih izvođača na domaćoj glazbenoj sceni.

Ovi dalmatinski slavuji oduševljavaju svojim izvedbama domaćih pop i klapskih hitova, talijanskih kancona, opernih arija i svjetskih standarda.

Mediteranskim šarmom, uz opuštenu atmosferu i humor, 4 Tenora, Marko Pecotić Peco, Đani Stipaničev, Vlado Garić i Filip Hozjak, osvajaju srca publike.

“Cesarica”, “Vilo moja”, “Grande amore”, “Chitarra Romana”, “Ne diraj moju ljubav”, “Mirno spavaj ružo moja”, samo su neke od pjesama koje su izveli na odličnim koncertima u rasprodanim dvoranama u Zagrebu, Dubrovniku, Zadru, Rijeci, Ljubljani…

Kvalitetna glazba i istinsko glazbeno umijeće 4 Tenora očekuje Vas na koncertu u Supetru, u petak 12. travnja 2019. s početkom u 20.30 sati.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna mogu se nabaviti u Komunalnom društvu GRAD ili u školskoj sportskoj dvorani u Supetru prema slijedećem rasporedu:

  • od ponedjeljka do petka na blagajni Komunalnog društva GRAD d.o.o. u vremenu od 07:00 do 12:00 sati i na blagajni školske sportske dvorane u vremenu od 18:00 do 21:00 sat
  • subotom na blagajni školske sportske dvorane u vremenu od 18:00 do 21:00 sat

(Grad Supetar)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: 4 tenora, koncert, sportska dvorana, supetar,

Vezane vijesti