Sport

Danas pred praznim Poljudom protiv Intera

U kadar su se u odnosu na prošlu utakmicu vratili Mijo Caktaš, Adam Gyurcsó i Fran Tudor

Autor: Alan Srčnik - 10.11.2018

Nogometaši Hajduka u subotu od 17.30 sati igraju protiv Intera iz Zaprešića na praznom Poljudu u sklopu 14. kola HT Prve lige – piše na službenoj internetskoj stranici HNK Hajduk.

Bijeli su jučer pod vodstvom trenera Zorana Vulića i njegovog stručnog stožera na glavnom travnjaku odradili posljednji trening uoči sutrašnjeg dvoboja.

Strateg Bijelih na raspolaganju je imao sve igrače osim ozlijeđenih Josipa Posavca, Hamze Barryja i Dina Beširovića. U kadar su se u odnosu na prošlu utakmicu vratili Mijo Caktaš, Adam Gyurcsó i Fran Tudor.

Trener Zoran Vulić odabrao je sljedećih 18 igrača koji će konkurirati za ovaj dvoboj:

Goran Blažević, Marin Ljubić, Josip Juranović, Fran Tudor, Ardian Ismajli, Borja Lopez, Stipe Vučur, Domagoj Bradarić, Andre Fomitschow, Ante Palaversa, Stanko Jurić, Mijo Caktaš, Tonio Teklić, Adam Gyurcso, Jairo de Macedo, Ahmed Said Said, Mirko Ivanovski, Franko Kovačević.

Poznate su i službene osobe za utakmicu s Interom. Glavni sudac je Damir Batinić iz Osijeka, pomoćnici su mu Goran Pataki iz Đakova i Dejan Bergeriz Osijeka, a četvrti sudac je Dario Bel iz Osijeka – zaključuje HNK Hajduk.

Foto: HNK Hajduk

Tagovi: hajuk, hnk hajduk, inter, inter zaprešić, prazan poljud, prva hnl,