Lifestyle

Doček Nove godine: Donosimo detaljan program novogodišnjeg “partijanja”

"Svako misto svoju feštu ima" - provjerite gdje će se sve dobro feštati na otvorenome u najluđoj noći u godini u Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku...

Autor: Lucija Tokić - 29.12.2018

Nova godina polako kuca na vrata, silvestarska noć je pred nama. Kao i uvijek s veseljem ćemo ispratiti staru i dočekati novu godinu za koju se nadamo da će biti bolja od svoje prethodnice…

Sigurni smo da ste već osmisli svoj novogodišnji “outfit”, izradili popis novogodišnjih želja, odabrali s kime ćete zaplesati valcer kad sat otkuca ponoć… No, ako niste još odabrali mjesto na kojem ćete zakoračiti u 2019., donosimo vam detaljan popis najboljih fešta na otvorenome u Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku…

ZADAR

Doček Nove godine u Zadru na otvorenome država se na više lokacija. Novogodišnji program će se odvijati na Narodnom trgu, Forumu i Trgu Petra Zoranića.

Na Narodnom trgu s početkom u 11 sati će se održati Dječji doček Nove godine “ KIDS Welcome 2019”, a u 22 sata slijedi nastup grupe Forum te dobro znanog Nenu Belana i Fiumensa.

Posjetitelje će na Trgu Petra Zoranića u 20 sati  dobro zagrijati Zoran Jelenković i u 22 sata Rockatansky Band, dok će na Kalelargi posjetitelji uživati u nastupu Martine Thomas & INSD Enterprise.

Ali to nije sve… Zadrani nastavljaju partijati i u utorak 1.1., na Trgu Petra Zoranića gdje ih očekuje  Welcome 2019 Party uz grupu Vista s početkom u 21 sat.

ŠIBENIK

Šibenski doček Nove godine na otvorenom ovaj se put održava na tri različite pozornice. To su Trg Pavla Šubića I. (kod hotela Jadran i zgrade Županije), Perivoj Roberta Visianija i u ulici Jurja Barakovića.

Na glavnoj pozornici, na Trgu Pavla Šubića, nastupit će Kiril Džajkovski i Kawasaki 3P.

U Perivoju će okupljene dobro rasplesati vesele The Frajle, dok je trg u ulici Jurja Barakovića “rezerviran” za ljubitelje elektroničke glazbe te će ondje nastupiti sarajevski duo After Affair i mostarski DJ kolektiv Roof AW.

SPLIT 

Početak nezaboravnog dočeka u Splitu je, kao i obično, fešta “rane Nove godine”, na Silvestrovo u 15 sati na Pjaci, te dječja Nova godina u Đardinu, a odlična zabava se nastavlja cijeli dan sve do jutarnjih sati.

Na Silvestrovo osim nove godine u Đardinu za djecu, na Rivi će se u 11 sati održati Pop rock cabaret, a na Pjaci u 15 sati program ‘Uranila nova’. Na Rivi će u 20 sati DJ Payo izvoditi Hit mix, u isto vrijeme će u Božićnom gradu u Perivoju započeti New years eve warm-up. U 21 sat na Rivi počinje programa dočeka Nove godine, dok će sat kasnije na Voćnom trgu startati Salsa doček nove godine.

Split će u Novu godinu uvesti vrhunski zabavljači, Jasmin Stavros i grupa Magazin.

Centar plesa na Voćnom trgu organizira “salsa doček nove godine” u sklopu festivala Salsa Split Silvester nights.

DUBROVNIK

Prvi dan novogodišnjeg programa je 30. prosinca ispred crkve sv. Vlaha, u 21 sat, kada će svoj nastup imati Opća opasnost.

31. prosinca, na Staru godinu, u 10.30 je tradicionalni Dječji doček Nove godine prilikom kojeg će nastupiti popularna mlada pjevačica Mia Negovetić & Super cover band.

U Novu će godinu Dubrovčane i goste 31. prosinca uvesti vodeći hrvatski izvođači Nina Badrić i Toni Cetinski.

Fešta se nastavlja i sutradan pa će tako prvi dan Nove godine Dubrovčani uživati u obilju kamenica i pjenušca uz zvuke najpoznatijih opernih arija Dubrovačkog simfonijskog orkestra u podne na Stradunu, a prvu večer 2019. začinit će pjesmom na Stradunu jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa – klapa Rišpet.

foto: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: doček nove godine, dubrovnik, program, Šibenik, split, zadar,