Kultura

Dolazi nam i 12 dana YES Feel Good Festivala u Zagrebu

YES je ogrnut yesenskim plaštem i dovodi yesenske specijalitete koje još kušali niste, a rado biste ;)

Autor: Ivona Amidžić - 14.09.2020

Jesen se lagano približava i najavljuje svoj dolazak prekrasnim YESenskim bojama i mirisima, a kreativna agencija Kokoš ili jaje premijerno predstavlja novi YES Feel Good Festival, na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 16. do 27. rujna.

On je prštav, razigran, poziva na ples, dobru glazbu i druženje na otvorenom, a koketira i sa slasnim jesenskim plodovima. Želja mu je širiti toliko potrebnu pozitivu i dobar osjećaj, a u pripremi su i razni sadržaji. YES je ogrnut yesenskim plaštem i dovodi yesenske specijalitete koje još kušali niste, a rado biste.

Već dobro nam poznati Đurina Hiža, Cheese Bar by Rene Bakalović, Mangosta, Gingle Bells i Marin Nekić s yesenskim vrtom & smokerom & cocktailima  pridružit će se u širenju feel good osjećaja, a pripremamo i nekoliko gastro iznenađenja.

Oduvijek ste željeli ispeći svoj kukuruz na vatrici ili možda marshmallow? Yes! Zagristi u yesenski sočni topli kolač i zaplesati pod vedrim nebom? Yes! Vježbati jogu pod krošnjom, nazdraviti novoj yesenskoj vibri & poželjeti dobrodošlicu novim bojama i mirisima? Yes i to!

A veliki YES i za odlične DJ-e i glazbene mahere kao što su Tomo in der Mühlen, Ozren Kanceljak, Stanko Bondža, Felver, a Pepi Jogarde 24. rujna priprema i posebno ludi tulum Pozdrav ljetu.

Svratite do Strossmayerovog trga i guštajte u novoj YESenskoj avanturi!

Više info promotrite na Facebooku i Instagramu.

foto: Sandro Sklepić

Tagovi: festival, jesen, kokoš ili jaje, yes feel good, Zagreb,