Lifestyle

Dubrovačko-neretvanska županija bilježi nova 32 slučaja zaraze koronavirusom u zadnja 24 sata

U dubrovačkoj bolnici od koronavirusa se liječi 13 osoba, a u samoizolaciji je 629 osoba

Autor: Ivona Amidžić - 23.10.2020

Nova 32 slučaja zaraze koronavirusom bilježi u zadnja 24 sata Dubrovačko-neretvanska županija, u kojoj je 13 osoba izliječeno, priopćio je u petak županijski Stožer civilne zaštite.

Zaraženo je po pet muških i ženskih osoba iz Dubrovnika, od kojih njih osam ima utvrđenu epidemiološku vezu, kao i pet muških te četiri ženske osobe iz Župe dubrovačke, od kojih sedmero ima utvrđenu epidemiološku vezu.

Pozitivne su i dvije muške te tri ženske osobe iz Metkovića, od kojih je za četvero utvrđena epidemiološka veza, kao i jedna muška osoba iz Stona s utvrđenom epidemiološkom vezom.

Među zaraženima su i po jedna muška osoba iz Smokvice i Vela Luke, po jedna ženska osoba iz Kule Norinske, Ploča i Mljeta te dvije osobe koje nemaju prebivalište u županiji.

Od trinaest izliječenih osoba po tri su iz Dubrovnika i Ploča, dvije iz Metkovića i Mljeta te po jedna iz Kule Norinske, Konavala i Župe dubrovačke.

U dubrovačkoj bolnici od koronavirusa se liječi 13 osoba, a u samoizolaciji je 629 osoba. Od jučer je obrađen 161 uzorak, a od početka pandemije njih ukupno 17.745.

(Hina)

foto: unsplash

Tagovi: bolnica, covid, dubrovnik, koronavirus, oboljeli, zaraza, zaraženi,