Crna kronika

Gorjelo čak 20-ak kontejnera!

Splitska JVP posla je imala u gašenju pet kontejnera na Bačvicama i Brdima te balkona na Spinutu, ali to nisu jedina područja koja su gorjela...

Autor: Antonela Verković - 30.12.2018

Čak 20 plastičnih i metalnih kontejnera, smeće, jedan automobil i balkon gasili su u subotu i u noći na nedjelju vatrogasci šireg splitskog područja, doznaje se u Vatrogasno-operativnom centru (VOC) Split.

Splitska Javna vatrogasna postrojba (JVP) posla je imala u gašenju pet kontejnera na Bačvicama i Brdima te balkona na Spinutu, dok su njihove kolege iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Split gasili požar smeća u pet kontejnera u Lučićevoj ulici i kod Tehničke škole.

Vatrogasci iz Žrnovnice posla su imali na svom terenu kada su gasili vatru na osobnom vozilu volvo. Na području županije gorjelo je smeće u kontejnerima u Dugopolju i u kontejnerima na više lokacija u Solinu.

Vatrogasci su još jednom građane upozorili da paze gdje i na koji način ispaljuju rakete, bacaju petarde i ostala pirotehnička sredstva koja mogu nanijeti teške ozljede onima koji barataju s pirotehnikom i izazvati veliku materijalnu štetu.

FOTO: Pixabay

Tagovi: jvp, kontejneri, požar,