Nekategorizirano

Gospodin Savršeni ipak nije toliko savršen?

Gospodin Savršeni show nas je iznenadio totalno neočekivanim "plot - twistom".. A vas?

Autor: Josipa Maksimović - 21.12.2018

Završila je prva sezona RTL-ovog showa Gospodin savršeni i to velikim preokretom. Goran Jurenec, odnosno Gospodin savršeni glavom i bradom, u posljednji se trenutak predomislio i odabrao – Hanu!

U početku se činilo kako je Gorana osvojila Iva, no izlazak u stvarni svijet ipak je presudio njihovoj vezi.

– Proveli smo neko vrijeme zajedno i nekako smo se razišli, oboje nas je napao stvarni život i shvatila sam da bajke imaju rok trajanja. Kad je nešto pravo, onda sve ide glatko i ne postoje prepreke, ali kod nas je očito postojala zapreka, krenula je objašnjavati Iva pa se Gospodin Savršeni nadovezao.

Kad sam imala vremena za razmišljanje, stvari su mi se posložile u glavi i shvatila sam da prema Goranu osjećam dragost i veliku simpatiju, osjećam se lijepo i ugodno uz njega, ali mislim da se naši putevi razilaze oko onoga što želimo u budućnosti i da nismo kompatibilni, zaključila je Iva.

Gospodin Savršeni potom je priznao kako se nakon showa razvila jaka kemija između njega i Hane.

– Evo moram priznati da sam nedavno ponovno došao u kontakt s Hanom te da se polako upoznajemo i vidjet ćemo sada kamo će to voditi. Želim vidjeti kakva je ona kada je u drugačijoj i opuštenijoj okolini, gdje nema drugih cura i borbe među djevojkama. Htio sam je upoznati i izvan showa i sviđa mi se, jako nam je lijepo kada se vidimo i super se slažemo, otkrio je Goran te priznao kako se stara kemija ponovno probudila kada su se vidjeli i da njihova veza ide polako, ali sigurno u željenom smjeru, a jednako mišljenje dijeli i nova odabranica.

– Nije mi bilo lako kada me nije odabrao, no u međuvremenu smo se čuli, rekla sam sama sebi – zašto ne, možemo probati – i eto, viđamo se i sve to ide nekim dobrim putem. Sretna sam, a nadam se da je i Goran sretan, izjavila je Hana koja nije skrivala svoju sreću, unatoč komentarima djevojaka koji su uslijedili.

Podsjetimo, ranije se govorkalo da je Jurenčeva odabranica Iva, a za Hanu je usto govorio da je ona ‘premlada’.

Izvor: Slobodna Dalmacija