Lifestyle

Gospodin Savršeni na “Instaču” upitao ljude za mišljenje – neki su od komentara “brutalni”

"Jeste li gledali jučerašnju epizodu? Koja Vam se više dopala? Baš me zanima kako Vi to vidite.." upitao je Gospodin savršeni

Autor: Josipa Maksimović - 23.11.2018

Goran Jurenec, koji upravo kao Gospodin Savršeni na malim ekranima među brojnim atraktivnim djevojkama bira onu koja bi mogla osvojiti njegovo srce, na društvenim mrežama je poželio od gledatelja showa čuti njihovo mišljenje.

Pa im je na Instagramu uputio pitanje: “Jeste li gledali jučerašnju epizodu “Gospodin Savršeni”? Koja Vam se više dopala? Baš me zanima kako Vi to vidite…”.

A gledateljice su jedva dočekale da zgodnom Goranu kažu sve što misle.

“Hana ti bolje pristaje️”, “Tu se nema šta pričati puno, Hana naravno”, “Definitivno Hana, najzgodnija cura tamo, usto i pametna i zrela” – najprije su zaredali simpatizeri lika i djela 21-godišnje djevojke koja se predstavila kao promotorica noćnih klubova.

No plavooka i crnokosa djevojka fatalnog pogleda i velikih ambicija koja bi zapravo željela postati tv voditeljica nije, dakako, svima jednako dobro “legla”.

“Hana mi izgleda ko porno glumica, previše šminke. Njoj bi pristajao neki gospodin od 50 godina. Anezi je finija i prirodnija cura, ali od svih cura mislim da ti niti jedna ne odgovara. Jer si sam sebi dovoljan…” – zanimljivo je viđenje imala druga.

“Crnka je najatraktivnija, ali ne i pretjerano simpatična” – očitovala se još jedna.

A onda je krenula akcija navijanja da se Hanu Rodić konačno vidi bez toliko šminke na licu.

“Cura s tonom fasade, 17 godina mlađa, pa zaključi sam”, “To je moj muž isto rekao, da je vidimo bez šminke!”, “Ma ovako našminkana ona je meni super od čela do nosa, ali ove usne, još tako našminkane preko ruba, ne mogu progutati….

Jedna je gledateljica iskoristila priliku da Goranu uputil s pravom smislenu kritiku, koja poprilično ruši sveopći dojam showa.

“Užasno se kuži da čitaš tekst.. nije spontano i to se jako osjeti…” – detektirala je kritičarka.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Tagovi: gospodin savršeni, instagram,