Gospodarstvo

Građani aktivno prijavljuju komunalne probleme

U sklopu aplikacije Popravimo.hr komunalne probleme prijavljuju i građani, a njih 15-ak već je ocijenjeno opravdanima te su problemi otklonjeni

Autor: Ivona Amidžić - 06.06.2020

Gradonačelnik Željko Burić sa suradnicima održao je sastanak s predstavnicima ugovornih izvođača – Ceste Šibenik d.o.o., Bemix d.o.o., Pectus d.o.o., As-Eko d.o.o te komunalne tvrtke Zeleni grad d.o.o.

Tema sastanka bila je priprema za ljetnu sezonu te predstavljanje aplikacije Popravimo.hr u sklopu koje od ponedjeljka, 1. lipnja 2020. godine Gradu Šibeniku komunalne probleme prijavljuju i građani. Gradske službe do danas su zaprimile 15-ak prijava koje su ocijenjene opravdanima, po istima je postupano te su problemi otklonjeni.

Na sastanku je rečeno kako navedena aplikacija služi učinkovitijem i bržem djelovanju službi te rješavanju specifičnih problema zajednice i građana. Tijekom jednogodišnjeg probnog korištenja aplikacije između komunalnih službi Grada i ugovornih izvođača aplikacija se pokazala uspješnom i efikasnom. Istaknuto je kako će ova komunalna poduzeća i u narednom periodu što žurnije pristupati rješavanju prijava te otklanjanju uočenih nedostataka iz svoje nadležnosti.

foto: Grad Šibenik

Tagovi: aplikacija, građani, komunalni problemi, popravimo.hr, Šibenik,