Lifestyle

Grdović na ulici napao suprugu

Vrijeđao suprugu i njezinu prijateljicu koje su ga prijavile policiji

Autor: Ivona Amidžić - 08.02.2019

Zadarski pjevač Mladen Grdović u utorak je prijavljen zbog verbalnog napada na dvije ženske osobe, potvrdila je zadarska policija ne navodeći identitet napadača i žrtvi.

Zadarska policijska uprava potvrdila je da je “60-godišnji muškarac” prijavljen u utorak poslijepodne jer je u Ulici Matije Gupca verbalno napao “dvije ženske osobe”. Neslužbeno se doznaje da je vrijeđao svoju suprugu i njezinu prijateljicu koje su ga i prijavile policiji.

U srijedu prijepodne Grdović je trebao u Zadru održati konferenciju za novinare u povodu velikog slavljeničkog koncerta koji bi se trebao održati 15. veljače, ali na njoj se, bez ikakvog objašnjenja, nije pojavio.

Grdović je i ranije zbog svađi sa suprugom imao problema s policijom, koja ga je osim toga 20-ak puta prijavljivala zbog pijane vožnje i izazivanja manjih prometnih nesreća. Sudovi su mu u većini slučajeva izricali novčane kazne i određivali zaštitne mjere oduzimanja prometne dozvole. Prema neslužbenim podacima jednom mu je bila određena i mjera liječenja, kao i mjera izvanrednog liječničkog pregleda.

Prema pisanju medija Grdović je 2009. uvjetno osuđen zbog obiteljskog nasilja nad suprugom i bratom.

(Hina)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: Mladen Grdović, supruga, svađa, Ulica Matije Gupca, verbalni napad,