Sport

Hajduk danas protiv Rijeke na Rujevici

"U dobrom smo ritmu i mislim da imamo što pokazati u Rijeci. Ako oni prihvate utakmicu otvorenog garda, bit će to sigurno zanimljiv dvoboj", rekao je Oreščanin

Autor: Lucija Tokić - 16.02.2019

Nogometaši Hajduka danas od 15 sati igraju protiv Rijeke na Rujevici u sklopu 21. kola HT Prve lige. Bijeli  na gostovanje u Rijeku stižu nakon što su slavili protiv Osijeka i Lokomotive u prve dvije utakmice proljetnog dijela sezone.

“Radimo kao i do sada, atmosfera je normalna, regenerirali smo se od prošle utakmice i svaki tjedan radimo na dizanju kvalitete igre. U dobrom smo ritmu i mislim da imamo što pokazati u Rijeci. Ako oni prihvate utakmicu otvorenog garda, bit će to sigurno zanimljiv dvoboj”, između ostalog je kazao trener Bijelih Siniša Oreščanin na konferenciji za medije uoči ovog dvoboja.

Strateg Bijelih danas ne može računati na Stanka Jurića, Josipa Bašića, Mirka Ivanovskog i Dina Beširovića koji su u procesu oporavka od ozljeda dok se u kadar vraća kapetan Josip Juranović.

Za današnju utakmicu konkurira sljedećih 18 igrača:

1 Tomislav Duka, 3 Borja López, 4 Božo Mikulić, 5 Hamza Barry, 6 Darko Nejašmić, 7 Ádám Gyurcsó, 10 Mijo Caktaš, 15 Ante Palaversa, 17 Josip Juranović, 21 Jairo, 23 Anthony Kalik, 31 André Fomitschow, 32 Fran Tudor, 33 Domagoj Bradarić, 34 Ardian Ismajli, 47 Francesco Tahiraj, 70 Josip Posavec i 93 Bassel Jradi.

Glavni sudac utakmice je Fran Jović, pomagat će mu Ivica Modrić, Igor Krmar, Bojan Zobenica, Mario Zebec i Marko Matoc.

izvor: NK Hjaduk

foto: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: HNK Rijeka, NK Hajduk, Rujevica, siniša oreščanin, utakmica,