Sport

Hajduk danas stiže Osijek?

Može li se to?

Autor: Alan Srčnik - 07.04.2019

Nogometaši Hajduka danas od 19 sati u sklopu 28. kola HT Prve lige igraju protiv Osijeka na Poljudu. Razlika u bodovima između ova dva kluba je – 3 … piše na svojoj službenoj stranici HNK Hajduk, a prenosi GlasDalmacije.hr.

– Imali smo dva dna za rekuperaciju nakon derbija, analizirali smo Osijek i znamo da nas čeka zahtjevna utakmica u smislu taktičkog nadmudrivanja. Njihov trener je sad u poziciji kao što smo mi bili kad smo išli u Osijek na Kup. Bitni su mehanizmi i profilacija igrača, mi razmišljamo i kako se adaptirati na protivnika koji dolazi – kazao je Hajdukov trener Siniša Oreščanin na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja.

Strateg Bijelih ne može računati na kapetana Josipa Juranovića koji će nešto duže izbivati zbog povrede bedrenog mišića, Mijo Caktaš kažnjen je s dvije utakmice ne igranja zbog crvenog kartona u derbiju, Stipe Vučur je zbog ozljede koljena duže vrijeme van stroja, a upitan je Francesco Tahiraj.

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač, asistirat će mu Igor Krmar, Bojan Zobenica, Vedran Đurak, Fran Jović i Igor Križarić.

Tagovi: hajduk, Osijek, prva hnl,

Vezane vijesti