Sport

Hajduk: Nogometaši će u četvrtfinalu u Osijek

"Hajduk će se zasigurno, imajući u vidu trenutni plasman u ligaškom natjecanju i bodovni zaostatak kojega ima, posvetiti upravo našoj međusobnoj utakmici u Kupu", rekao je Zekić

Autor: Josipa Maksimović - 07.11.2018
Drugu sezonu zaredom nogometaši Osijeka će igrati s Hajdukom u četvrtfinalu Kupa Hrvatske. Odlučeno je to ždrijebom u prostorijama HNS-a, a igrat će se jedna utakmica i to u osječkom Gradskom vrtu, 5. prosinca ove godine s početkom u 17 sati – piše službena internetska stranica NK Osijek.

Podsjećamo da su se isti suparnici, također u borbi za ulazak u polufinale, susreli i prošle godine kada su Splićani, u odličnom i vrlo zanimljivom dvoboju, slavili s 3:1.

Kompletirati se do početka prosinca

Zoran Zekić nikako ne smatra da se ždrijeb baš nasmiješio Osječanima. Naglasio je kako je sigurno bilo lakših protivnika u odnosu na izvučenoga…

– Mogli smo i bolje proći, no dobro, ionako ne možemo birati. Hajduk će se zasigurno, imajući u vidu trenutni plasman u ligaškom natjecanju i bodovni zaostatak kojega ima, posebno posvetiti upravo našoj međusobnoj utakmici u Kupu. Prošle godine su nas oni izbacili unatoč našoj boljoj igri, nadam se da ćemo im početkom prosinca uzvratiti i eliminirati ih. Vjerujem da ćemo se do tada napokon kompletirati što će biti jedan od bitnih preduvjeta za ostvarenje cilja – rekao je osječki kormilar za NK Osijek.

Izvor: OsijekNEWS

Tagovi: hajduk, Osijek, utakmica, zekić,