Kultura

HNK u Šibeniku donosi još dva programa uživo

U ponedjeljak, 8. lipnja s početkom u 20 sati u kazalištu će se održati koncert „Classical music is back“

Autor: Ivona Amidžić - 06.06.2020

Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku se, nakon epidemije koronavirusa, vraća na daske koje život znače i to s tri programa uživo.

U četvrtak smo u 20 sati uživali u Zadru gdje je šibensko kazalište gostovalo s Krležinom dramom „Leda“.

U ponedjeljak, 8. lipnja s početkom u 20 sati u kazalištu će se održati koncert „Classical music is back“ na kojem nastupaju Nera Gojanović, mezzosopran i pijanistica Gordana Pavić. Bit će to prvi koncert za publiku uživo nakon popuštanja mjera.

U petak, 12. lipnja u 21 sati na Trgu kralja Držislava ispred zgrade kazališta održat će se prvi kulturni program na otvorenom za publiku u gradu – „Arsenov feral“.

Kabarei „Arsenovi ferali“ uspješnice su koje su voljene od publike i uvijek su u potpunosti punile kazalište. Za zatvaranje glazbeno-scenske sezone u kazalištu su pripremili zadnji nastavak omiljenog formata kabarea u specifičnom okruženju našeg trga ispred kazališta.

U „Arsenovom feralu“ nastupat će glumci Oriana Kunčić, Franka Klarić, Ana Perković, Šime Bubica i Kristian Šupe. Od glazbenika nastupaju Ante Stošić, Ante Prgin, Toma Gracin, trio Bagatin – Nino Nimac, Toni Lučev i Ivana Bulat, Goran Šubašić, Toma Cukrov, Nataša Cvitan Plazibat i Sara Lovrić Caparin.

foto: Grad Šibenik

Tagovi: HNK, kazalište, koncert, Šibenik,