Politika

Hrvatska vojska uključena u program Trećega nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji

Za tu prigodu pripadnici Hrvatske vojske pripremit će i podijeliti 7000 porcija vojničkoga graha, a uoči susreta organiziran je bogat program

Autor: Josipa Maksimović - 12.09.2018

Pripadnici Zapovjedništva za potporu Hrvatske vojske uključeni su, po odluci potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića, u program Trećega nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji, izvjestilo je u srijedu Ministarstvo obrane.

Za tu prigodu pripadnici Hrvatske vojske pripremit će i podijeliti 7000 porcija vojničkoga graha, a Klapa Hrvatske ratne mornarice Sv. Juraj nastupit će na koncertu duhovne glazbe uz mnoge druge glazbene sastave i pjevače, navodi se u priopćenju.

Središnji događaj Trećega nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji, koji će održati u Splitu i Solinu 15. i 16. rujna ove godine pod geslom “Obitelj – izvor života i radosti”, bit će svečano euharistijsko slavlje na Gospinoj livadi u prasvetištu Gospe od Otoka u Solinu u nedjelju, 16. rujna s početkom u 10 sati. Koncelebriranu misu predvodit će splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Marin Barišić.

Domaćin Trećega nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji je Splitsko-makarska nadbiskupija, a uoči susreta organiziran je bogat znanstveni, kulturni, duhovni i humanitarni program.

(Hina)

Tagovi: Hrvatska vojska, katolici, Solin, split, susret,