Lifestyle

Info zona raspisala natječaj za suradnike u realizaciji programa kluba za mlade

Ovo je nekima prilika za honorarni angažman, ali i izvrsna prilika za sve one koji nemaju prostor za pripremu i realizaciju svojih ideja i aktivnosti...

Autor: Ivona Amidžić - 09.07.2020

Info zona je raspisala natječaj za suradnike u realizaciji programa kluba za mlade Klub Zona u idućoj sezoni. Na natječaj se do
15. srpnja 2020. mogu prijaviti pojedinci, udruge i neformalne grupe koje žele realizirati edukacije, radionice, tematska druženja i slična događanja namijenjena kvalitetnom provođenju slobodnog vremena mladih.

Prijavnica je dostupna na klubzona.net.

Ovo je nekima prilika za honorarni angažman, ali i izvrsna prilika za sve one koji nemaju prostor za pripremu i realizaciju svojih ideja i aktivnosti da na korištenje dobiju u potpunosti opremljen i prepoznatljiv prostor u centru Splita.

Odabrani suradnici imat će mogućnost korištenja i uredskog prostora te osiguranu promociju i podršku u troškovima realizacije događanja.

Klub Zona u prethodnih desetak godina izrastao u svojevrsnu platformu kroz koju je samo u prošloj godini djelovalo 50-ak suradnika te je realizirano više od 400 sati kvalitetnog besplatnog programa za mlade.

Tagovi: klub zona, natječaj, prijavnica, sezona, suradnici,