Crna kronika

Izazvao nesreću uz već postojeću zabranu vožnje

Osumnjičenom 55-godišnjaku je privremeno oduzet osobni automobil...

Autor: Ivona Amidžić - 08.09.2020

Jučer, 7. rujna u Zatonu, oko 12,30 sati, se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom kojom prilikom je zbog više prometnih prekršaja privremeno oduzet osobni automobil 55-godišnjaku.

Do prometne nesreće je došlo kad je 55-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Renault, krapinskih registarskih oznaka, obilazeći udario i oštetio drugi osobni automobil Renault, šibenskih registarskih oznaka, vlasništvo 67-godišnjaka, koji je bio nepropisno parkiran, a da vlasniku oštećenog vozila nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je prometna nesreća izazvana.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 55-godišnjak upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je važnost vozačke dozvole istekla, u vrijeme dok mu je trajala zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije, a nije bila produžena ni valjanost prometne dozvole za vozilo Renault.

Osumnjičenom 55-godišnjaku je privremeno oduzet osobni automobil, a uz Optužni prijedlog je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, dok je vlasniku oštećenog osobnog automobila naplaćena novčana kazna zbog nepropisnog parkiranja.

Tagovi: automobil, policija, promet, prometna nesreća, zabrana,