Sport

Izbori za članove Nadzornog odbora Hajduka 24. studenog i 15. prosinca

Novost je da će glasovanje po prvi puta biti organizirano na elektronski način (online voting) umjesto dosadašnjeg dopisnog putem pošte, a i ovaj put će se moći glasovati u Odjelu za članstvo na Poljudu

Autor: Antonela Verković - 01.10.2018

Prvi krug izbora sa sedmeročlani Nadzorni odbor Hajduk održat će se 24. studenog a drugi krug je 15. prosinca ove godine i to će biti prvi puta da se novi saziv tog Nadzornog obora bira u dva kruga, priopćeno je iz udruge Naš Hajduk koja je u ponedjeljak objavila natječaj za izbor članova Nadzornog odbora.

U drugi izborni krug 15, prosinca proći će 12 kandidata koji u prvom krugu dobiju najviše glasova članova HNK Hajduk učlanjenih preko udruge Naš Hajduk ili Društva prijatelja Hajduka koji imaju potpisan ugovor s udrugom naš Hajduk, objašnjeno je u priopćenju.

“Novost je da će glasovanje po prvi puta biti organizirano na elektronski način (online voting) umjesto dosadašnjeg dopisnog putem pošte, a i ovaj put će se moći glasovati u Odjelu za članstvo na Poljudu. U svrhu elektronskog glasovanja (online voting) članovi će se morati verificirati u razdoblju od 19.10.2018. do 15.11.2018. o čemu ćemo naše članove obavijestiti na vrijeme,” navodi se u priopćenju udruge Naš Hajduk.

Ovo su treći demokratski izbori za članove Nadzornog odbora HNK Hajduk Split š.d.d. koje provodi udruga Naš Hajduk, a od današnjeg datuma objave počinje teći rok za prijave kandidata na natječaj koji traje ukupno 22 dana odnosno do 22.listopada. Većinski vlasnik Hajduka je Grad Split, a splitsko je Gradsko vijeće 16. travnja 2015. godine jednoglasno potporom svih 23 nazočnih vijećnika prihvatilo odluku kojom se udruzi Naš Hajduk povjeravaju poslovi provođenja javnog natječaja za izbor novih članova Nadzornog odbora tog kluba.

(Hina)

Tagovi: hajduk, nadzorni odbor, split,