Gospodarstvo

Jednokratne i zaštitne maske po trenutno najnižoj cijeni na tržištu na istoku Hrvatske nisu san

Osječki proizvođač još je u travnju prvi u Hrvatskoj počeo s proizvodnjom masku za cijelu Hrvatsku i šire

Autor: admin - 28.08.2020

I dok traje ova kriza (još uvijek službeno epidemija nije završila i mnoge mjere i dalje jesu aktivne) potreba za dezinficijensima, zaštitnom opremom, maskama možda i najviše, je bila gotovo nemoguća misija. Iako građani najčešće nisu niti pitali za cijenu npr. zaštitnih maski za lice, njih je gotovo bilo nemoguće nabaviti prije nekoliko mjeseci ili je za one malobrojne sretnike cijena jednokratnih medicinskih maski bila toliko visoka s obzirom koliko im je bio iznos prije krize da je to bilo nedostupno većini. Potražnja i ponuda naravno određuju cijenu na tržištu tako je s bilo kojim proizvodom pa tako i s dezinficijensima i maskama i dok je Kina kao najveći proizvođač maski svoj izvoz u potpunosti svojevremeno zaustavila, jedan proizvođač iz Osijeka kao prvi u hrvatskoj još u travnju je počeo proizvoditi zaštitne i medicinske maske po daleko prihvatljivijoj cijeni od tržišne te i danas proizvodi jednokratne troslojne i medicinske troslojne i zaštitne maske po trenutno najnižoj cijeni na tržištu.

Kontaktirali smo tvrtku Sophy kako bi ih pitali o kakvim je točno proizvodima riječ.

“Sophy jednokratna troslojna maska je izrađena od slojeva polipropilenskog flisa (PP) a medicinska troslojna i jedinstvena četveroslojna maska od od slojeva polipropilenskog flisa (PP) i filtera. Idealna su za zaštitu Vašeg nosa i usta te ima visoku udobnost nošenja. Maske su prozračne i imaju savitljivi dio kod nosa za fino oblikovanje oko nosa te mekane gumene trake za nošenje. U našem asortimanu možete pronaći jednokratnu zaštitnu ili medicinsku troslojnu ili četveroslojnu masku za lice. Sophy zaštitna oprema proizvodi visokokvalitetne jednokratne zaštitne i medicinske maske. Mi smo Hrvatski proizvođač i kupnjom naših proizvoda kupujete Hrvatski proizvod – jer, svi smo mi vrijedni čuvanja” – rekli su nam iz tvrtke Sophy.

Sophy medicinska maska

Osim jednokratnih zaštitnih troslojnih maski, u njihovoj ponudi su i medicinske jednokratne troslojne i četveroslojne maske, Jednokratne kape, Jednokratne navlake (nazuvnice) za obuću, Latex rukavice, Antiviralne maramice, kopče za jednokratne maskice (koje olakšavaju nošenje maskica), te rukavice za njegu bolesnika. Novost su i personalizirane (brendirane) maske gdje možete radi promotivne svrhe na svoje maske staviti i razne vrste otisaka poput logoa tvrtke, organizacije, sportskog kluba…

Zanimljiv je i stroj koji su napravili, a koji se nalazi u jednom trgovačkom centru u Osijeku, a koliko znamo takav je netko napravio po prvi puta u Hrvatskoj, a to je “maskomat” odnosno stroj (vending mašina) iz kojeg na brz i jednostavan način možete kupiti jednokratnu masku ako ste istu zaboravili u automobilu ili doma. Korisno! 🙂

Sophy medicinske maske

Važno je svakako znati da Hrvatska ima proizvođača zaštitnih i medicinskih maski i više zaista ne moramo ovisiti o uvozu i preprodavačima koji su iste prodavali po suludim cijenama. Dodatne informacije možete saznati na www.Sophy.hr ili FB stranici www.facebook.com/Sophy ili Instagram profilu Sophy zaštitna oprema.

Tagovi: maske, medicinska maska, rukavice, sophy, sophy zaštitna oprema, zaštitna maska, zaštitna oprema,