Gospodarstvo

Kako će splitske udruge do gradskih prostora? Sudjelujte u javnoj diskusiji

Pozvani su sudjelovati svi zainteresirani, a svoj dolazak najavila je i Maja Đerek, pročelnica Upravnog odjela za gradsku imovinu

Autor: Ante Jurić - 17.07.2023

Otvorene su prijave za sudjelovanje u javnoj diskusiji o Nacrtu prijedloga odluke o dodjeli prostora na korištenje udrugama i ostalim organizacijama civilnog društva koja će se održati u četvrtak, 27. srpnja, u 19 sati u Domu mladih. Pozvani su sudjelovati svi zainteresirani, a svoj dolazak najavila je i Maja Đerek, pročelnica Upravnog odjela za gradsku imovinu.

– Nakon desetljeća netransparentnog načina dodjeljivanja gradskih prostora za rad udruga, Grad Split uputio je u javno savjetovanje Nacrt prijedloga odluke o dodjeli prostora na korištenje udrugama i ostalim organizacijama civilnog društva. Odluka će utvrditi uvjete, mjerila i postupak za dodjelu gradskih prostora. Javnom diskusijom želimo doprinijeti kvaliteti komentara upućenih u javno savjetovanje i u konačnici pravednoj i transparentnoj podršci splitskim udrugama. Iskoriste ovu diskusiju kako bi se informirali o temi te osvijestili ili ukazali na dodatne primjedbe i komentare – poziva Goran Biličić iz Info zone.

Prijavnica i više informacija dostupni su na infozona.hr/prijave.

Info zona javnu diskusiju organizira u suradnji s Multimedijalnim kulturnim centrom.

Tagovi: gradski prostor, javna diskusija, splitske udruge,