Politika

Kandidat Mosta za gradonačelnika Grada Trilja je Miljenko Marić

Miljenko Marić je profesor sociologije i filozofije, hrvatski branitelj, otac je petero djece i predsjednik Udruge „4+“ iz Sinja

Autor: Darija Kovačić - 19.03.2021

Most je donio odluku o izlasku na izbore za grad Trilj samostalno kako bi bez kalkulacija te s jasnim programom izašao čist pred birače i tražio njihovu potporu za program i ljude koji stoje čvrsti i odlučni da ga realiziraju.

U Mostu smatraju da je to najpošteniji odnos prema biračima i sumještanima, a u skladu je s načelima u koja vjeruju. Iz Mosta napominju kako stoje iza svog kandidata za gradonačelnika Miljenka Marića koji će predvoditi listu za gradsko vijeće.

Miljenko Marić je profesor sociologije i filozofije, hrvatski branitelj, otac je petero djece i predsjednik Udruge „4+“ iz Sinja. Zaposlen je u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, a zadnjih petnaest godina bavi se volonterskim radom i udrugama na području grada Trilja i cetinskog kraja. Bio je sudionik u više građanskih inicijativa te organizator i predavač na raznim tribinama vezanim za obiteljsku problematiku, demografiju, obrazovanje, razvoj demokracije i političke participacije, organizaciju civilnog društva, osnivanje udruga.

“O ostalim kandidatima na listi i programu javnost ćemo upoznati u predizbornoj kampanji”, zaključili su iz Mosta.

Foto: Most

Tagovi: hrvatski branitelj, izbori, kandidat, miljenko marić, MOST, predizborna kampanja, program, trilj, volonter,