Lifestyle

Kava sa Savjetom mladih: Inicijative mladih

"Zainteresirani će potražiti odgovore na pitanja postoje li u Splitu inicijative mladih, mogu li mladi u Splitu biti proaktivniji i kako ih Grad može motivirati i podržati"

Autor: Ivona Amidžić - 22.03.2022

Peta u nizu Kava sa Savjetom mladih održat će se u četvrtak, 24. ožujka, u 18 sati, u Klubu Zona. Tema razgovora sa članovima ovog savjetodavnog tijela Gradskog vijeća bit će – inicijative mladih.

Obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice na klubzona.net.

– Zainteresirani će potražiti odgovore na pitanja postoje li u Splitu inicijative mladih, mogu li mladi u Splitu biti proaktivniji i kako ih Grad može motivirati i podržati. Bit će to prilika i za saznati više informacija o načinima financiranja inicijativa kroz program Europske snage solidarnosti – najavljuje Goran Biličić, voditelj Kluba Zona.

Kave sa Savjetom mladih održavaju se četvrtim četvrtkom u mjesecu te svaki mjesec članovi Savjeta mladih Grada Splita pripreme novu temu, pozovu relevantne sugovornike te svim zainteresiranima daju priliku za razmjenu informacija i stavova. Aktivnost se realizira u sklopu projekta “ZaLet Savjeta mladih” kojeg u partnerstvu provode Info zona i Grad Split, a financira se kroz program Erasmus+.

U ožujku je u Klubu Zona nastavljeno održavanje i subotnjih Večeri modernih društvenih igara. Ponovno je krenuo i Kreativni petak, odnosno druženja uz kreativni zadatak, a počinje i druženje ljubitelja čitanja na Književnim čajankama.

Posljednje događanje u ožujku bit će radionica vege kuhinje na kojoj će se pripremati vege pašticada. Osim prijavnice za obaveznu rezervaciju mjesta, na klubzona.net dostupno je i više informacija o svim događanjima u Klubu Zona.

Tagovi: inicijativa, kava, klub zona, savjet mladih, split,