Lifestyle

Klub Zona nastavlja s besplatnim programom događanja

Prije novih radionica, edukacija, izložbi i tematskih druženja u listopadu, do kraja rujna započet će i nova sezona Večeri modernih društvenih igara te će se održati i još jedna splitska Biciklopopravljaonica...

Autor: Ivona Amidžić - 23.09.2020

Klub Zona nastavlja s besplatnim programom događanja namijenjenih kvalitetnom provođenju slobodnog vremena mladih. U četvrtak, 24. rujna, u 18.30 održat će se Radionica reciklaže tkanine, a rezervacije mjesta su na klubzona.net.

“U okolnostima pandemije, mladi imaju još manje prilika za kvalitetno provođenje slobodnog vremena pa u Klubu Zona, unatoč financijskim izazovima, nastojimo ponuditi što bogatiji besplatan program”, navode iz Kluba Zona.

Od sredine rujna realizirana je već jedna kreativna radionica, Radionica oslikavanja tkanine, održan je otvoreni šahovski turnir s kojim je počela nova sezona Šahovskih popodneva subotom, a sa Biciklopopravljaonicom smo gostovali na otoku Visu.

Prije novih radionica, edukacija, izložbi i tematskih druženja u listopadu, do kraja rujna započet će i nova sezona Večeri modernih društvenih igara te će se održati i još jedna splitska Biciklopopravljaonica.

“Na Radionici reciklaže tkanine sudionici će učiti o tehnici paljenja tkanine i osnovama šivanja, što su korisna znanja kada starim predmetima i materijalima želimo dati novi smisao i namjenu”, dodaju.

Sva događanja održavaju uz poštivanje aktualnih epidemioloških mjera.

Tagovi: Biciklopopravljaonica, klub zona, mladi, radionice,