Crna kronika

Kod Hvara pronađeno mrtvo tijelo muškarca

Tijelo je pronašla posada katamarana "Krilo-Carbo" tijekom plovidbe sjeveroistočno od otoka Hvara, na poziciji rta Pelegrin

Autor: Alan Srčnik - 11.10.2018

Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je u srijedu ujutro u moru kod otoka Hvara, a time je završena potraga za tim hrvatskim državljaninom za kojim se tragalo od utorka – piše Nacionalni portal.hr, prenoseći Hina-u.

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture priopćilo je kako ga je Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) izvijestila o pronalasku tijela nestaloga P.S., za kojim se od utorka tragalo u Splitskom akvatoriju, odnosno u području arhipelaga otoka Šolte, Hvara i Brača.

Tijelo je pronašla posada katamarana “Krilo-Carbo” tijekom plovidbe sjeveroistočno od otoka Hvara, na poziciji rta Pelegrin.

O tome je u 8.15 sati obavijestila Nacionalnu središnjicu, koja je nadalje izvijestila službenike Lučke kapetanije Split čiji službenici ubrzo doplovili na poziciju pronalaska, koju su osiguravali do dolaska pomorske policije.

Tijelo je potom prevezeno u splitsku luku Lora, gdje su policajci organizirali identifikaciju kojom je potvrđen identitet hrvatskoga državljanina za kojim se tragalo.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: hvar, pronađeno, tijelo,