Politika

Kristina Jerčić ispred Mosta ide u borbu za načelnicu općine Podstrana

Jerčić: „Konformizam sigurnosti u koji su se mnogi učahurili natjerao me je da istupim i aktivno se uključim u borbu za bolju Podstranu!"

Autor: Darija Kovačić - 23.04.2021

Koordinacija Mosta općine Podstrana jednoglasno je izabrala Kristinu Jerčić kao kandidatkinju za načelnicu općine. Kristina je odrasla te i danas živi u Podstrani, udana je i majka dvoje djece, te je zaposlena kao profesor u srednjoj školi u Splitu. Dugi niz godina je član Županijskog izbornog povjerenstva za nastavu povijesti, a dodatno se i  stručno usavršavala te je licenciran turistički vodič na engleskom jeziku.

„Godinama radim s mladim ljudima koji gotovo da više nemaju budućnosti u Dalmaciji. Nedostatak svjesnosti i odgovornosti većine odraslih prema dugoročnim i suverenim pravima sve naše djece kao i konformizam sigurnosti u koji su se mnogi učahurili natjerao me je da istupim. Zato sam se uključila u aktivno i beskompromisno kreiranje boljih i pravednijih uvjeta za život za sve u Podstrani“, ističe Kristina Jerčić.

Za kraj navodi da joj ništa u životu nije darovano, te sve što je postigla je bez ikakvih iskaznica. Naglašava da će se svim srcem i znanjem boriti da Podstrana bude mjesto jednakih prilika za sve!

Foto: Most

Tagovi: izbori, kandidat, Kristina Jerčić, načelnica, općina Podstrana, Podstrana,