Lifestyle

Manifestacija “Global Entrepreneurship Week” ove godine u online izdanju

Smart City Challenge hackathon se u ovom formatu održava treću godinu u nizu, a razvijen je u suradnji s projektom "Smart City EFST".

Autor: Darija Kovačić - 02.11.2020

Petu godinu u nizu Studentski poduzetnički inkubator u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Splitu i Poduzetničkim centrom Split organizira manifestaciju “Global Entrepreneurship Week” za područje Splita. I ove godine od 16. do 22. studenog održat će se mnoga predavanja i radionice poduzetnika i stručnjaka iz raznih branši.

S obzirom da je u Republici Hrvatskoj još uvijek na snazi stanje pandemije, ovogodišnje izdanje održat će se u online formatu koristeći Zoom platformu te prijenose uživo putem društvenih mreža Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Niz aktivnosti zaključit će se Smart City Challenge hackathonom, 24 satnim natjecanjem u razvoju pametnih rješenja. Najbolji natjecatelji dijele nagradni fond od 20.000,00 kn kojeg je kao pokrovitelj i ove godine osigurao Grad Split. Smart City Challenge hackathon se u ovom formatu održava treću godinu u nizu, a razvijen je u suradnji s projektom “Smart City EFST”. Prijave na SCC hackathon otvorene su do 15. studenog.

Program i raspored svih predavanja i aktivnosti možete pronaći na web stranici http://spi.efst.hr/gew/

Prijave na aktivnosti vrše se klikom na odabrano predavanje, a Zoom poveznica na registrirano predavanje dobit će se dan prije održavanja na mail.

(unist.hr)

Tagovi: ekonomski fakultet, natjecatelji, poduzetnički inkubator, split, studenti, sveučilište split,