Sport

Marin Brbić ponovno predsjednik Hajduka

"Hajduk nije samo klub. Hajduk je i stil života, sustav vrijednosti, identitet zajednice... Za Hajduk se ne navija, za Hajduk se živi"

Autor: Ivona Amidžić - 07.03.2019

Marin Brbić vratio se na dužnost predsjednika Uprave nogometnog kluba Hajduk, koju je obnašao od srpnja 2012. do travnja 2016. godine, a na toj je poziciji naslijedio Jasmina Huljaja – kako piše Nacionalni Portal, a prenoseći Hina-u.

“Istina je da je Hajduk nogometni klub čija je misija donositi radost i zadovoljstvo svojim navijačima, ali Hajduk nije samo klub. Hajduk je i stil života, sustav vrijednosti, identitet zajednice… Za Hajduk se ne navija, za Hajduk se živi”, izjavio je Brbić u obraćanju medijima te dodao: “Odluku da se prijavim na natječaj donio sam nakon izjave predsjednika Nadzornog odbora u kojoj je rekao kako će se od budućeg predsjednika tražiti kontinuitet u upravljanju klubom. Duboko sam uvjeren kako samo stabilna i trajna upravljačka struktura, poglavito u sportskom segmentu, može konačno vratiti naš klub na mjesto koje mu pripada”.

Brbić je najavio i velike rezultatske ambicije Hajduka u sljedećem razdoblju: “Velikim osobnim neuspjehom smatrat ću ukoliko se za vrijeme ovog mandata ne ostvare značajni sportski uspjesi kako bi se vratio narušeni imidž kluba na sportskom planu. Kada kažem značajan uspjeh tu mislim na ulazak u grupnu fazu Europske lige, pa nadam se i u grupnu fazu Lige prvaka”.

(Hina)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: hajduk, marin brbić, NK Hajduk, predsjednik,