Politika

Miroslav Škoro: minimalac za sve!

"Za Vladu, predsjednike, bivše predsjednike, tajnike, uhljebe svih vrsta, kojekakve udruge i sve redom u državnoj upravi i državnim i javnim poduzećima i institucijama..."

Autor: Ivona Amidžić - 19.03.2020

Miroslav Škoro zadnjih je dana aktivno na svojoj službenoj Facebook stranici profila objavljivao stavove i mišljenja o trenutačnoj situaciji epidemije koronavirusa u Hrvatskoj i njenog utjecaja i postupanja nadležnih na političku, gospodarsku i ekonomsku sferu društva.

Tako je danas objavio zanimljivo stajalište. Naime on bi svima, bez obzira na kojem su položaju, osigurao jedino minimalac, sve dok zdravstvena kriza ne prođe.

“Evo, dok naši vrli zastupnici raspravljaju kako ćemo, imam ja prijedlog koji bi vrijedio za sve, uključujući njih, Vladu, predsjednike, bivše predsjednike, tajnike, uhljebe svih vrsta, kojekakve udruge i sve redom u državnoj upravi i državnim i javnim poduzećima i institucijama: Dok ne prođe kriza, minimalac za sve!”

Od toga bi, kako smatra, trebalo izuzeti: “osjetljive socijalne skupine, trudnice i rodilje, kao i aktivne djelatnike u zdravstvu.”

“Dosta je lažne solidarnosti koja se prelama preko leđa zaposlenih u privatnom sektoru”, završava Škoro bez previše duljenja.

MINIMALAC ZA SVEEvo, dok naši vrli zastupnici raspravljaju kako ćemo, imam ja prijedlog koji bi vrijedio za sve,…

Objavljuje Miroslav ŠkoroČetvrtak, 19. ožujka 2020.

Tagovi: epidemija, facebook, koronavirus, minimalac, miroslav škoro, škoro,