Sport

Na Kapriju održana „Dičja pripetavanja“

U okviru manifestacije otvorena je izložba dječjih likovnih radova, natjecalo se u najpravilnijem i najsmješnijem skoku u more, balotama, nogometu, kuglanju i košarci :D

Autor: Ivona Amidžić - 03.08.2021

Na Kapriju su ovog vikenda održana „Dičja pripetavanja“, tradicionalne Dječje međunarodne igre koje su, uz poštivanje epidemioloških mjera, okupile 90-ak djece i mladih u dobi od dvije do 22 godine koji žive ili ljetuju na tom otoku.

U okviru manifestacije otvorena je izložba dječjih likovnih radova, natjecalo se u najpravilnijem i najsmješnijem skoku u more, balotama, nogometu, kuglanju i košarci. Sudionicima pripetavanja su, kako i priliči, podijeljene diplome i medalje a nije manjkalo ni sladoleda, pizze i soka kojima su ih počastili lokalni ugostitelji.

Braniteljska udruga „Osti“ s Kaprija, uz to, svima je donirala majice „Djeca mira“ u kojima će ih u srijedu, 4. kolovoza u 18 sati, snimiti poznati vodički fotograf i snimatelj Šime Strikoman.

Sudionici će tom prilikom formirati sliku igre dupina. Svi su se, doznajemo od organizatorica Marije Juras, Irje Kren, Vlatke Perica i Sanje Arsenić koje su podržali kaprijski mještani i volonteri svih generacija, lijepo zabavili. Odrasli su navijali i bodrili svoje favorite, a djeca su uživala od prvog do posljednjeg trenutka.  Sponzori Dječjih igara ove godine su bili  SKRM „Gaun“ Kaprije, trgovina Kaprije, restoran Neptun i Lola bar.

foto: Grad Šibenik

Tagovi: Dičja pripetavanja, djeca, izložba, kaprije, manifestacija, natjecanje, Šibenik,