Sport

Na tradicionalnom turniru ‘Četiri kafića – Memorijal Dino Petrinović’ na splitskim Gripama je nastupio i Niko Kranjčar – piše Tportal.hr

Iako se i dalje rekreira s prijateljima igrajući mali nogomet, bilo je jasno gledateljima čim su ga vidjeli da Kranjčar više nije u profesionalnom treningu

Autor: Alan Srčnik - 27.12.2018

Na tradicionalnom turniru ‘Četiri kafića – Memorijal Dino Petrinović’ na splitskim Gripama je nastupio i Niko Kranjčar koji je svojedobno bio miljenik Torcide kada se odlučio za kontroverzni transfer iz Dinama u Hajduk 2005. godine … – piše Tportal.hr.

Iako je bio čak i kapetan Dinama, Niko se 2005. godine odlučio preći u redove ljutitog rivala, što je jedan od najkontroverznijih transfera u povijesti našeg domaćeg prvenstva.

Punih 13 godina kasnije vratio se Kranjčar u Split i zaigrao na tradicionalnom turniru ‘Četiri kafića – Memorijal Dino Petrinović’, a na Gripama je dočekan ovacijama.

Bivši hrvatski reprezentativni veznjak danas ima 34 godine, ali nakon teške ozljede koljena koja mu se dogodila dok je bio u škotskom Rangersu nije se uspio oporaviti i od ove sezone više ne igra profesionalni nogomet.

Iako se i dalje rekreira s prijateljima igrajući mali nogomet, bilo je jasno gledateljima čim su ga vidjeli da Kranjčar više nije u profesionalnom treningu.

Vještina s loptom je ipak ostala u njegovim nogama, no nije to bilo dovoljno za izbjeći teški poraz. Njegov Camel Caffe unatoč uglednim imenima poput Kranjčara, Klasnića i Pletikose u svojim redovima izgubio je od Tennisa s visokih 5:0 i ostao bez finala.

Zanimljivo, na traženje publike Niko je dobio priliku zaigrati i za momčad Kauri Caffe u finalu i s njima je došao do pobjede 5:2.

Više čitajte na LINKU …

Foto: Youtube (screenshot)

Tagovi: četiri kafića, gripe, kranjčar, turnir,