Lifestyle

Naša Dalmatinka ima i slavonske krvi – influencerica Paula Sikirić u Osijeku

Dalmatinka je na Instagramu je prilikom posjeta Osijeku i 'meet up-a' u Portanovi navela kako u njoj vrije i slavonska krv, i to osječka.

Autor: Antonela Verković - 14.10.2018

Zasigurno jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica je Paula Sikirić, poznata pod imenom ‘Paula Sik’ čiji Instagram profil broji 57.2 tisuća pratitelja posjetila je Osijek i u Portanovi zajedno s još četiri Youtubera i influencera održala ‘meet up’ za obožavatelje.

U ShoeBeDo trgovinu u sklopu promocije obuće Dr. Martens uz Paulu došle su vodeće instagram zvijezde Nika Ilčić, Marko Vuletić, Lorin Nukić.

Lorin Nukić bila je i na otvorenju Pink Pande gdje je ljubiteljicama šminke prikazala jesenske ‘must have’ proizvode koji se mogu pronaći u novootvorenoj trgovini.  Lorin je također Osječanka, iako ju je put odavno odveo u Zagreb.

Jučer je ShoeBeDo, sudeći po Instagram storijima, bio pun ‘do čepa’. Sve je vrvjelo obožavateljima i vjernim pratiteljima ovih pet influencera koji su se s njima družili, fotografirali i dijelili autograme.

Influenceri su prvo po dolasku u Osijek uživali u slavonskim specijalitetima s kojima su, ako je vjerovati Instagramu, zaista oduševljeni (a kako i ne bi bili 😉 )

Govoreći o hrani, Paula, iako je Dalmatinka, ima ‘osječke krvi’. kako je navela u opisu ispod svoje fotografije, majka joj je iz našeg grada i, našalila se Paula, ‘od tuda apetit, tješim se’.

instagram meetup

shoebedo meet up

FOTO: Instagram i Facebook

Tagovi: instagram, paula sikirić,