Politika

NLM osvojio izbore za vijeća mjesnih odbora u Vrgorcu

Gradonačelnik Vrgorca i predsjednik NLM-a Ante Pranić večeras je proglasio pobjedu

Autor: Ivona Amidžić - 11.02.2019

Nezavisna lista mladih (NLM) pobjednik je nedjeljnih izbora za vijeća mjesnih odbora u Vrgorcu s osvojenih 16 odbora, HDZ-u je pripalo šest, a u četiri mjesna odbora pobijedile su kandidacijske liste grupe birača koje su imale podršku NLM-a, dok je SDP osvojio samo jedan mjesni odbor, prenoseći Hina-u.

Za stranku NLM, koja je prvi put izašla na izbore za mjesne odbore Grada Vrgorca, glasovalo je 1185  birača, za HDZ 854, mjesnim nezavisnim listama glas je dalo 146 birača, a  SDP-u 50. Bila su i 93 nevažeća glasa. Na izbore je izašlo 41 posto od 5509 upisanih birača.

Gradonačelnik Vrgorca i predsjednik NLM-a Ante Pranić večeras je proglasio pobjedu. “Prvi put smo izašli na izbore za vijeća mjesnih odbora Grada Vrgorca. Apsolutna pobjeda. Hvala svima!”, istaknuo je Pranić, koji je i saborski zastupnik u Klubu Mosta nezavisnih lista.

Na službenoj stranici stranke istaknuto je, među ostalim, kako su ti izbori bitni jer “ukazuju na promjenu trendova u lokalnoj politici, gdje ne prolaze više ideologije, već isključivo mjerljivi, nesebični rad za boljitak cijele zajednice”.

(Hina)

foto: screenshot (youtube)

Tagovi: Ante Pranić, NLM, vrgorac,

Vezane vijesti