Gospodarstvo

OBAVIJEST VOZAČIMA – Ne ostavljajte vozila duž Ulice kralja Zvonimira

Sva vozila koja budu ometala ili onemogućavala odvijanje radova bit će uklonjena o trošku vlasnika

Autor: Ivona Amidžić - 21.04.2020

Od ponedjeljka 20. travnja započeli su završni radovi na uređenju Ulice kralja Zvonimira. Nakon postavljanja svih instalacija i prvog sloja asfaltne podloge, sljedećih nekoliko dana na trasi od Kazališta do Kronjinog magazina obavljat će se završni radovi uređenja ulice.

Cijelom trasom postavit će se završni sloj asfaltne podloge, vertikalna i horizontalna signalizacija, te će se ugraditi LED rasvjeta upozorenja na pješačkim prijelazima.

“Kako bi se radovi mogli neometano obavljati, molimo sve vozače koji su do sada dio ulice koristili kao parking da to ne čine ubuduće. Sva vozila koja budu ometala ili onemogućavala odvijanje radova bit će uklonjena o trošku vlasnika. Vozila će odvoziti ‘pauk’ vozilo Gradskog parkinga. Uklonjena vozila vlasnici će moći preuzeti na adresi Velimira Škorpika 5”, obavijestili su iz Grada.

Od kada je 16. rujna prošle godine zatvorena za promet Ulica kralja Zvonimira pretvorena je cijelom svojom dužinom u intenzivno gradilište. U proteklih šest mjeseci promijenjene su sve vodovodne i kanalizacijske instalacije kao i priključci do kuća. Izvršeni su radovi na izmjeni DTK i energetske mreže. Duž ulice je provedena plinska instalacija. Uređeni su pješački koridori, autobusna stajališta, postavljena nova rasvjeta, a na Starom pazaru su ugrađeni podzemni kontejneri za otpad.

Tagovi: parking, pauk, radovi, vozači, vozila,