Lifestyle

Od danas je dopušteno koristiti otvorene terene, ali samo individualno!

Posjetiteljima i korisnicima tako će tijekom radnog vremena ŠC-a Višnjik biti dostupni trim staza i atletska staza, teniska igrališta i sprave vanjskih teretana, kao i Dječje igralište

Autor: Ivona Amidžić - 04.05.2020

Športski centar Višnjik, u skladu s preporukama i mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od danas će biti otvoren za sve korisnike i posjetitelje koji će se INDIVIDUALNO moći koristiti dijelom sportske i rekreacijske infrastrukture na otvorenim terenima.

“Slijedeći sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH-e, donesenih s primarnim ciljem sprječavanja i širenja zaraze koronavirusom (COVID 19), time i zaštite općeg zdravlja svekolikog građanstva, nakon niza tjedana ŠC Višnjik otvorit će dio infrastrukture koja je smještena na otvorenim terenima. U skladu s preporukama vodit će se računa o nužnoj dezinfekciji, te svim drugim mjerama kako bi se individualne sportske i rekreacijske aktivnosti naših posjetitelja i korisnika održavale na najvišem mogućem higijenskom stupnju uz pridržavanje socijalne distance. Stoga molimo sve svoje posjetitelje i korisnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i na taj način doprinesu zaštiti i svoga i općega zdravlja. Otvaranje svih dvorana, te bazena, uslijedit će u trenutku kad u najvećoj mogućoj mjeri bude moguća zaštita zdravlja svih posjetitelja i korisnika”, kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Posjetiteljima i korisnicima tako će tijekom radnog vremena ŠC-a Višnjik biti dostupni trim staza i atletska staza, teniska igrališta i sprave vanjskih teretana, kao i Dječje igralište. Tereni za sportove i igre u kojima je neizbježan kontakt, poput košarke ili nogometa, do daljega NEĆE biti dostupni.

foto: Grad Zadar

Tagovi: individualno, mjere, otvoreni tereni, Športski centar Višnjik, stožer,