Crna kronika

Otac i sin osumnjičeni za krađu i prometovanje drogama?!

Pronađen je kokain, amfetamin, ecstasy, marihuana, novac, ukradeni mobiteli...

Autor: Antonela Verković - 01.10.2018

Dvojica muškaraca kazneno su prijavljena zbog proizvodnje i prometa drogama, te krađu mobitela, neslužbeno se doznaje kako je riječ o ocu i sinu, a splitska policija traga za još jednom osobom.

Kriminalističkom istragom, koju su proveli službenici Postaje granične policije Imotski, 26. rujna pretražena je kuća koju koriste osumnjičenici, 56-godišnjak i 20-godišnjak, na širem imotskom području.
 Pronađeno je 12,5 grama kokaina, 9,3 grama amfetamina, 18 komada tableta ecstasy, grana stabljike marihuane (od 83 centimetara), zasađena stabljika marihuane (od 230 cm), digitalna vaga za precizno mjerenje, novac za koji se sumnja da potječe od spomenutog kaznenog djela, 600 kuna i 1.250 eura, kao i dva mobitela, od kojih je jedan mobitel ukraden na području Postaje imoćanske granične policije, priopćila je u ponedjeljak Policijska uprava splitska.
Protiv 56-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog proizvodnje i prometa drogama, dok je protiv 20-godišnjaka podnesena kaznena prijava zbog krađe mobitela.
Policija traga za još jednom osobom koju se dovodi u vezu s proizvodnjom i prometom drogama.

(Hina)

Tagovi: droga, imotski, krađa,