Politika

“Pametan četvrtak” – dan kada se može čuti vaš glas!

Imate li pitanje, pritužbu ili pohvalu? Splitski ogranak stranke Pametno organizira drugi po redu "Pametan četvrtak"

Autor: Josipa Maksimović - 12.09.2018

“Pametan četvrtak”, dan je namijenjen narodu – splitski ogranak stranke Pametno želi pružiti priliku za razgovor svim građanima Splita i Splitsko – dalmatinske županije.

Kako navode u priopćenju, gradski i županijski vijećnici stranke Pametno rade u službi građana i isključivo za opće dobro i zato žele od njih izravno čuti što ih zanima ili muči, koje su njihove primjedbe, prijedlozi ili pohvale.

“U Splitu i cijeloj županiji ima puno posla i procesa koji se nužno trebaju mijenjati”, navode u priopćenju i dodaju da ih zato zanimaju stav, mišljenje i stvarne potrebe stanovnika.

Pametno će se s građanima družiti svakoga četvrtka poslijepodne, u vremenu od 18 do 20 sati, u prostorijama stranke, na adresi Gundulićeva 26a (3. kat, soba 305) u Splitu. Ističe se kako će vijećnici i članovi strane Pametno rado ugostiti svoje sugrađane raspoložene za razgovor već sutra, u četvrtak, 13. rujna ove godine.

“Split i Hrvatska svaki dan dotiču novo dno. I dok vladajući promišljaju kako ostvariti vlastiti interes, mi živimo i želimo provoditi odgovornu politiku. Radimo sve što možemo da grad i državu napravimo modernim društvom u kojem neće carevati klijentelizam, nepotizam i razna politička pogodovanja. Zato dragi sugrađani, dođite i razgovarajte s nama”, poručila je stranka Pametno.

(Hina)

Tagovi: Pametno, razgovor, split,