Crna kronika

Policija moli pomoć – Prepoznajete li pljačkaše s fotografija?

Traže se razbojnici koji su pištoljem prijetili službenicima u banci

Autor: Ivona Amidžić - 20.02.2019

Objavljujemo fotografije dvije muške osobe koje se dovode u svezu s kaznenim djelom razbojništva, počinjenim 1. veljače 2019. u 18:40 sati u poslovnici banke, na Trgu Matice Hrvatske u Imotskom, izvještava PU splitsko-dalmatinska.

Jedan muškarac je visine oko 185 cm, srednje tjelesne građe, lokalnog naglaska. U trenutku počinjenja kaznenog djela imao je lice obojeno crnom bojom, a bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom preko glave, donji dio tamnoplave trenerke, crne tenisice s bijelim potplatom i logotipom Nike, nosio je crno-plavi ruksak, a na rukama je imao plave PVC rukavice i koristio je pištolj.

Drugi muškarac je visine 180-185 cm, srednje tjelesne građe, starosti 40-50 godina, užeg lica, prosijede brade, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u zelenu majicu s kapuljačom preko glave, sive hlače i tamne cipele.

Molimo građane ukoliko prepoznaju osobe s fotografije da o tome bez odgode obavijeste najbližu policijsku postaju osobnim dolaskom, putem telefona 192 ili na e-mail: splitsko-dalmatinska@policija.hr .

Napominjemo da se informacije mogu dostaviti i anonimno.

razbojnici3_20022019_glasdalmacije

razbojnici2_20022019_glasdalmacije

razbojnici1_20022019_glasdalmacije

 

(PU splitsko-dalmatinska)

foto: PU splitsko-dalmatinska

Tagovi: fotografije, pištolj, policija, pomoć, razbojnici, traže se,