Sport

Poljud odlično posjećen u Noći muzeja – piše HNK Hajduk

Brojni Splićani i gosti slijevali su se od 18 sati kroz poljudske dvorane i hodnike - piše službena internetska stranica HNK Hajduk

Autor: Alan Srčnik - 02.02.2019

Hajdukov stadion na Poljudu ponovno je bio izuzetno posjećen u Noći Muzeja. Brojni Splićani i gosti slijevali su se od 18 sati kroz poljudske dvorane i hodnike – piše službena internetska stranica HNK Hajduk i nastavlja …

U odnosu na prošlogodišnju manifestaciju, ovog puta posjetitelji su mogli razgledati i vitrinu s brojnim artefaktima iz karijere Hajdukovog legendarnog kapetana Frane Matošića.

Isto tako zaljubljenici u elektronsku domenu mogli su surfati virtualnom turom po stadionu, a u prizemlju je najmlađima omogućeno druženje s Hajdukovom službenom maskotom – Ricom, kao i projekcija video uratka snimljenog za Hajdukov 100. rođendan u produkciji Studija Smile.

Točno u 19.11 sati publici su se prigodnom riječju obratili član NO HNK Hajduk Nino Martinić i Branka Bezić Filipović  iz splitske podružnice Hrvatske matice iseljenika, ujedno i autorica projekcije fotografija o gradnji monumentalnog stadiona koji je svečano otvoren prije 40 godina.

tekst: HNK Hajduk

foto: Hina

Tagovi: hajduk, noć muzeja, poljud,