Gospodarstvo

Poništena nabava za adrenalinski park

"Marjan je dnevni boravak i glavna rekreacijska zona svih naših građana"

Autor: Ivona Amidžić - 10.04.2019

Nakon jučerašnjeg razgovora s dionicima sanacije Park šume Marjan te predstavnicima civilnog društva pod vodstvom inicijative Naš Marjan, Grad Split je, u svjetlu daljnjih usuglašavanja svih nesporazuma, odlučio privremeno poništiti postupak nabave Adrenalinskog parka za penjače planiranog na prostoru Bena.

Nabava adrenalinskog parka provest će se nakon usuglašavanja predviđene mikrolokacije, koja će također najmanje intervenirati u prirodno stanište Park šume Marjan.

Napominjemo pri tom da Grad Split ostaje predan činjenici da je Marjan dnevni boravak i glavna rekreacijska zona svih naših građana, pa i brojnih penjača te djece koja se bave sportskim penjanjem, koji željno iščekuju prvi ovakav sadržaj u našem gradu te da će se sukladno planu nabave projekta, nabava radova izgradnje adrenalinskog parka provesti čim to bude moguće, prateći tempo radova na sanaciji marjanske šume od potkornjaka.

Očuvanje i revitalizacija našeg Marjana nam svima mora biti i ostati jedini cilj, a do njega možemo doći jedino i isključivo zajedničkih i objedinjenim djelovanjem svih dionika.

(Grad Split)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: adrenalinski park, Grad Split, marjan, naš marjan, poništena nabava,