Kultura

Poslušajte kako pjesma Doris Dragović zvuči u izvedbi Marka Kutlića!

''...A eto možda jednog dana ostvarim i ovu želju te snimim duet s Doris'' - istaknuo je Marko.

Autor: Antonela Verković - 06.04.2019

Mladić čija se samostalna karijera, polako ali sigurno pretvara u istinski trijumf, ponovno je oduševio. I još ako tomu dodamo našu Splićanku i njezine svevremenske hitove – dobijemo spektakl!

Obrada legendarne pjesme ‘Željo moja‘ glazbene ikone Doris Dragović u emisiji ‘Living Room Acoustic’ Narodnog radija, nešto je, što se ne čuje i ne viđa često.

Aranžman i sama izvedba kojeg su Marko i njegov bend pripremili za ovu prigodu, sve je, kako se kaže, ostavio ‘bez teksta’.

‘Odabrao sam skladbu Doris Dragović ‘Željo moja’, jer to mi je njena omiljena pjesma, a ona je, moja druga najdraža hrvatska pjevačica. Sa prvom najdražom, Nelom, već snimio duet, a eto možda jednog dana ostvarim i ovu želju te snimim duet s Doris’, istaknuo je ovom prigodom Marko.

Ova interpretacija, mnoge je podsjetila ne Markove nezaboravne izvedbe, najvećih domaćih glazbenih uspješnica, u poznatom televizijskom showu. Pored pjesme Doris Dragović, Marko je slušatelje i gledatelje, osvojio i izvedbama svojih dosadašnjih hitova  ‘Sam protiv svih’, ‘Usne tvoje’ i ‘U kapi tvoje ljubavi’.

Kada se sve zbroji,odlični singlovi, koji tjednima i mjesecima, drže vrhove nacionalnih top lista, koncerti u najuglednijim regionalnim dvoranama, te do sada brojne nominacije za različite nagrade, dokaz su i potvrda vrijednosti Marka Kutlića, od kojeg se ono najbolje tek očekuje.

POSLUŠAJTE IZVEDBU

FOTO: Youtube screenshot

Tagovi: doris dragović, marko kutlić, pjesma,