Lifestyle

Pozdravite se s ljetom uz Željka Bebeka!

Žnjan je ove godine bio pravi 'Hot-spot' i cilj koncerta jest pozdraviti se s ljetom uz vrhunskog zabavljača Bebeka, upravo na toj najatraktivnijoj lokaciji ljeta...

Autor: Antonela Verković - 20.09.2018

Vijest o koncertu legendarnog Željka Bebeka prenosi Dalmatinski Portal, a i mi vas obavještavamo o idealnoj prilici za ‘dostojanstven’ pozdrav s ljetom na Žnjanu…

Koncert Spalatum D.M.C. organizira uz sponzorsku potporu tvrtki Prokurator i Bio planet, a kao predgrupa Bebeku nastupit će splitski Dreamers Band koji će od samog početka zagrijavati posjetitelje nezaboravnim hitovima 80-tih i 90-ih godina do dolaska Bebeka i pratećeg benda na pozornicu koji se očekuje nešto prije 21.00 sat.

Organizatori ističu kako organizacijom koncerta ‘Adio lito – Žnjan 2018.’ žele simbolično obilježiti završetak ljetne sezone na popularnoj gradskoj plaži Žnjan koja je ove godine u novom ruhu mnogim turistima i građanima ponovo postala nezaobilazni ljetni kupališni ‘Hot-spot’ te za iduću sezonu 2019. najavljuju više glazbenih i sportskih događanja koji će se održati u suradnji s ugostiteljima i sponzorima.

Bina na kojoj će se 27. rujna održati Bebekov koncert ‘Adio lito – Žnjan 2018.’ bit će postavljena na centralnom dijelu Žnjana (Žnjanski plato) između parkirališta i plaže bit će okrenuta prema moru. Inače, radi se o lokaciji koja je planski predviđena za tu vrstu događanja.

 

Tagovi: ljeto, split, željko bebek, žnjan,