Politika

Premijer Plenković sastao se sa splitskom gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom

Nakon toga premijer Plenković će se u sjedištu Splitsko-dalmatinske županije sastati sa županom Blaženkom Bobanom

Autor: Alan Srčnik - 25.10.2018

U sklopu posjeta Splitsko-dalmatinskoj županiji, predsjednik Vlade Andrej Plenković u četvrtak ujutro stigao je u sjedište splitske Gradske uprave na sastanak s gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom – piše Nacionalniportal.hr, prenoseći Hina-u.

Nakon toga premijer Plenković će se u sjedištu Splitsko-dalmatinske županije sastati sa županom Blaženkom Bobanom, a po završetku toga susreta, kako je najavljeno, sudionici će dati izjave za medije.

Premijer Plenković će nakon Splita danas otputovati na otok Hvar gdje će sutra biti održana sjednica Vlade koja će biti posvećena razvoju hrvatskih otoka, a predsjednik Vlade sudjelovat će i na svečanosti dodjele nagrada Dana hrvatskog turizma te svečanosti dodjele oznake Hrvatski otočni proizvod.

Premijer je sinoć na splitskom Medicinskom fakultetu bio na svečanosti promoviranja novog rektora Sveučilišta Split Dragana Ljutića  i tom je prigodom najavio veća proračunska sredstva za hrvatska sveučilišta.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković je u srijedu u Makarskoj na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu Dana grada ponovno istaknuo kako će investicije ove godine u Hrvatskoj iznositi dvije milijarde eura, što su  najveće dosadašnje investicije u jednoj godini.

Tagovi: opara, Plenković, split,