Lifestyle

Radionicom keramike nastavlja se niz događanja u Klubu Zona

Za sudionike je osiguran sav potreban materijal i alat, a osigurano je i poštivanje epidemioloških mjera

Autor: Darija Kovačić - 13.11.2020

Na klubzona.net otvorene su prijave za besplatnu višednevnu Radionicu keramike koja će se održavati u Klubu Zona od ponedjeljka do petka, od 16. do 20. studenog, od 18 sati.

Za sudionike je osiguran sav potreban materijal i alat, a osigurano je i poštivanje epidemioloških mjera.

“Zbog velikog interesa, ovo je već šesta sezona da ponavljamo radionicu keramike. Sudionici radionice će se kroz praktičan rad upoznati sa alatima i materijalima, različitim načinima izrade posuda, primjenom glinenih ploča, izradom reljefa i slično te sa dekoriranjem, oslikavanjem, glaziranjem, upotrebom bijele gline i pečenjem u keramičkoj peći. Rad s glinom neki smatraju terapijom za mozak, a radionica nije samo prilika za druženje i razvijanje kreativnosti, nego i za stjecanja znanja koje se mogu unovčiti”, poručuje Goran Biličić iz Klub Zone.

U drugoj polovici studenog u programu Klubu Zona održat će se još i online diskusija o budućnosti Doma mladih, večer modernih društvenih igara i Šahovsko popodne, Biciklopopravljaonica i Radionica nakita od reciklirane plastike te otvoriti izložba radova mlade bračke umjetnice Flore Kliškić.

Više informacija o programu dostupno je na klubzona.net.

Tagovi: besplatna radionica, druženje, keramika, klub zona, kreativnost, split, studeni, znanje,