Crna kronika

Remetili javni red i mir pa se sukobili s policajcima

Optuženi i za prijetnje i ozljedu maloljetnika

Autor: Ivona Amidžić - 28.05.2019

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom i 26-godišnjakom osumnjičenim za napad na službenu osobu na štetu policijskih službenika ove Policijske uprave i oštećenje tuđe stvari na štetu 28-godišnjaka, dok je osumnjičeni 29-godišnjak osumnjičen i za prijetnju 28-godišnjaku, a osumnjičeni 26-godišnjak za tjelesnu ozljedu na štetu maloljetnika.

Osumnjičeni su 26. svibnja oko 4 sata u Kninu u ugostiteljskom objektu remetili javni red i mir, kada su policijske službenike, koji su bili izvan službe, pri intervenciji uporabom sile pokušali spriječiti pri obavljanju službene dužnosti.

Tom prilikom osumnjičeni su razbili staklo na ulaznim vratima ugostiteljskog objekta, a osumnjičeni 29-godišnjaka je 28-godišnjaku, kao vlasniku tog ugostiteljskog objekta, ozbiljno prijetio da bi ga ustrašio ili uznemirio. Ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 26-godišnjak ovom prilikom tjelesno ozlijedio maloljetnika.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

foto: PU šibensko-kninska

Tagovi: javni red i mir, napad, ozljeda, policija, prijetnje, remećenje, službena soba,