Lifestyle

Sergej Trifunović o incidentu s vaterpolistima: “Znaju fetivi Splićani, šta je Vlaj…”

Sergej Trifunović brani Splićane, ali na poseban način

Autor: Ivona Amidžić - 11.02.2019

Napad na vaterpoliste u Splitu osudili su brojni utjecajni sportaši i političari, a događaj je prokomentirao i poznati srpski glumac i, odnedavno političar, Sergej Trifunović na svom Twitter profilu.

Hrvatska, a pogotovo splitska, javnost zgrožena je nemilim incidentom gdje su petorica mladića napali trojicu vaterpolista Crvene zvezde u subotu rano poslijepodne na splitskoj Rivi.

Župan Blaženko Boban rekao je da svaki stanovnik grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije ne može reći da voli svoj grad, županiju ili domovinu ako se na takve situacije ne zgraža. “Osuđujem napad na trojicu vaterpolista Crvene zvezde koji su htjeli uživati na splitskoj Rivi. Split je otvoren i gostoljubiv grad. To smo dokazali i činit ćemo sve da tako i ostane”, istaknuo je u svojoj objavi gradonačelnik Krstulović Opara.

Pa ipak, u osudi, ali i pretpostavci kako je riječ o izoliranom slučaju i zaista pojedincima, a koji su svojim postupkom bacili ljagu na ime Splićana, Sergej Trifunović bio je vrlo jasan i britak. Brani Splićane, ali na poseban način…

“Ono što ja znam o Splitu je da taj grad ima puno divnih, časnih i pravdoljubivih ljudi, koje je sramota što su njihovi sugrađani napali vaterpoliste Crvene Zvezde. Ako su uopće sugrađani. Jer, znaju fetivi Splićani, šta je Vlaj…”

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: crvena zvezda, Sergej Trifunović, split, twitter, vaterpolisti, Vlaj,

Vezane vijesti