Gospodarstvo

Šibensko-kninska županija novčano pomogla malim tvrtkama: Još je moguće kandidirati se

Sufinancirati se može do 80% prihvatljivih ostvarenih troškova najviše do 10.000 kuna

Autor: Ivona Amidžić - 29.04.2020

Šibensko-kninska županija odobrila je 218.070 kuna poticajnih sredstva koje je namijenila za 37 malih lokalnih tvrtki. Novac će biti iskorišten za sufinanciranje marketinških aktivnosti, stručnog isposobljavanja i kupnju dugotrajne imovine, piše ŠibenikIN.

Popis tvrtki kojima je dodijeljena subvencija temeljem Javnog poziva objavljen je ovdje.

Javni poziv za dodjelu poticajnih sredstava otvoren je i dalje, a trajat će najkasnije do zadnjeg dana ove godine.

Podsjećamo da poduzetnicima još uvijek na raspolaganju stoji 211.930 kuna, a sufinancirati se može do 80% prihvatljivih ostvarenih troškova najviše do 10.000 kuna.

Korisnici mogu biti mikro, mala i srednja poduzeća sukladno Zakonu o poticanju malog gospodarstva, isključivo obrti, društva s ograničenom odgovornošću, jednostavna društva s ograničenom odgovornošću i proizvodno uslužne zadruge (osim zadruga koje pretežito obavljaju ili većina zadrugara pretežito obavlja primarnu poljoprivrednu proizvodnju i ribarstvo), a koja su registrirana i djeluju na području Šibensko-kninske županije te imaju najmanje jednog zaposlenog.

Obrasci zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava u 2020. godini mogu se preuzeti u Upravnom odjelu za gospodarstvo Šibensko-kninske županije ili sa službene internetske stranice Šibensko-kninske županije.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 022/460-708 ili 022/460-737.

Tagovi: novac, poduzetnici, poticaji, šibensko-kninska županija, sufinanciranje, tvrtke,