Kultura

Split je dobio novi podcast “U Zoni” i vrijedi ga pogledati

Prvi gost podcasta je Dado Lelas, splitski humanitarac, iz udruge MoSt

Autor: Darija Kovačić - 10.01.2021

Info zona pokrenula je video podcast U Zoni, a poznati splitski komičari, Tomislav Primorac i Josip Škiljo ugostit će aktere pozitivnih priča i društvenih promjena u gradu Splitu.

Prvi gost podcasta je Dado Lelas iz udruge MoSt, splitski humanitarac, široj javnosti poznat i kao prvi glasnogovornik Torcide u povijesti. U nešto manje od sat vremena razgovaralo se o Dadinom aktivizmu u mladosti, osnivanju prvih splitskih udruga, počecima i planovima udruge MoSt u radu s beskućnicima i mladima s problemima u ponašanju, a neizostavna tema bila je i Hajduk.

“Naši gosti su osobe kojesu svojim aktivnostima pokrenule kotač pozitivnih društvenih promjena u gradu Splitu, a baš je Dado Lelas pravi primjer i ponosni smo što upravo s njim otvaramo prvu epizodu. Svake subote na YouTube kanalu podcasta U Zoni izlazit će nove epizode i nadam se da će ovaj podcast biti pravo osvježenje na sceni i da će motivirati i inspirirati mnoge”, rekao je Goran Biličić.

Podcast U Zoni dio je projekta Društveni prilozi, financiranog kroz program Europske snage solidarnosti, a osim na službenoj YouTube stranici, sve vezano uz podcast može se pratiti na Facebooku, Instagramu i na web stranici www.infozona.hr/podcast.

Tagovi: dado lelas, gosti, humanitarac, info zona, josip škiljo, MOST, podcast, split, tomislav primorac,